حفر چاه آب و فاضلاب با دست و با دستگاه | خدمات فنی امیران 09125411770

0

حفر چاه به عملیات کندن چاه برای رسیدن به هدف مورد نظر گفته می شود که این هدف می تواند برای رسیدن به نفت، آب، گاز و غیره انجام گیرد. اصولا عملیات حفاری چاه با سرعت بسیار زیادی انجام می گیرد و دلیل آن هم این است که استفاده از دکل حفاری در مدت زمان بالا، از نظر اقتصادی بسیار پر هزینه می باشد. بنابراین برای حفر چاه آب و فاضلاب با دستگاه و یا به صورت دستی نیاز به تیمی دارید که مغنی یا چاه کن حرفه ای باشند و همچنین علاوه بر داشتن مهارت بالا، از روش های نوین و تجهیزاتی بروز و پیشرفته بهره مند باشند. از این رو می توانید روی خدمت شرکت لوله بازکنی امیران که در زمینه خدمات تخلیه چاه فاضلاب و حفر چاه عمیق نیز فعالیت دارد حساب کنید. در ادامه قصد داریم در رابطه با حفر چاه آب و فاضلاب به شما توضیحات مختصری دهیم.

حفر چاه آب و فاضلاب با دستگاه

برای حفر چاه با دستگاه لازم است در مرحله اول برای اینکه آلودگی های احتمالی وارد چاه نشود، بر اساس استاندارد محلی، فاصله محل حفر چاه را با ساختمان ها و محل هایی که در اطراف آن وجود دارد تعیین کنید، در واقع کیفیت آب های زیر زمینی بستگی به نوع و مدت زمان برخورد آن با خاک و مسیر آب ها دارد. لازم به ذکر است که هزینه کندن چاه بسته به نوع عمق آن میباشد و همچنین مطالعه کردن در زمینه ژئوفیزیک و بررسی های زمین شناسی در طراحی ساختمان چاه بسیار ضروری است. علاوه بر اینها لازم است بدانید که حفر چاه انواع مختلفی دارد که شامل حفاری با روتاری، مته کابلی، مته چرخشی، چاه های نقطه ای و چاه کن میباشد که در ادامه مطلب درباره کندن چاه دستی به شما توضیح خواهیم داد.

کندن چاه دستی و حفاری کانال

در روش حفر چاه دستی که به آن حفر چاه سنتی نیز گفته می شود، بعد از حفر چاه آب یا حفر چاه فاضلاب و برداشت خاک که به کمک مته های مخصوص انجام میشود، دیوار چاه با سیمان و یا بتن پوشیده میشود در واقع منظور از این روش حفر آن‌ دسته‌ از چاه هایی میباشد كه‌ با به کار گرفتن نیروی‌ بدنی‌ و استفاده‌ از وسایل کار سنتی‌ مثل چرخ‌ چاه‌، كلنگ‌، بیلچه‌، دلو و غیره‌ كنده‌ میشوند. بنابراین بیرون آوردن آب از چاه با استفاده از تلمبه‌ های دستی و یا موتوری صورت میگیرد. امروزه استفاده از آب‌ های زیرزمینی به وسیله حفر کانال در همه دنیا رایج است. حفر این کانال ها بیشتر به روش ضربه ای و در سنگ ها معمولا به روش دورانی برای استخراج آب زیرزمینی صورت میگیرد. امیدواریم که ایم مطلب برای شما مفید واقع شده باشد.

درباره نویسنده بیشتر بدانید ...

لطفا دیدگاه خود را بنویسید (-:

سه × 4 =

تماس بگیرید